NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă mașină pentru Poliția Locală

În ședința ordinară de Consiliu Local de astăzi, la discutarea raportului de activitate a celor de la Poliția Locală, primarul Dumitru Pantazi a precizat faptul că pe anul viitor are în vedere să prindă în buget bani pentru achiziționarea unei mașini. Necesitatea dotării Poliției Locale a fost motivată de edil în sensul că sunt zone în municipiu cu probleme iar cei de la poliție nu pot ajunge la timp.

“Într-adevăr, o singură mașină nu poate acoperi toate zonele din Pașcani. Este un oraș destul de mare și este necesar să mai achiziționăm un autovehicol. Sper ca la anul să reușim să cumpărăm una”, a precizat primarul Dumitru Pantazi în plenul ședinței de Consiliu Local. Prezenți la ședință și reprezentanții Poliției Naționale, comisar șef Mihai Năcuță și comisar șef Tiberiu Dogaru, primarul le-a atras atenția cu privire la faptul că nu răspund prompt la solicitările cetățenilor. „Vreau să văd un sprijin mai mare din partea Poliției Pașcani. Am pus o serie de semne rutiere în suburbii și la câteva zile acestea au fost rupte. Un exemplu este suburbia Sodomeni. Atunci când cerem sprijin din partea dumneavoastră vreau să ne ajutați. Totodată vreau ca și Comisia de Circulație să se întâlnească în ședință cât mai repede pentru a ne spune care sunt problemele de la nivelul municipiului față de semnalele rutiere pentru ca pe anul viitor să prindem în buget suma necesară pentru achiziționarea și montarea lor”, s-a mai adresat primarul Dumitru Pantazi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concluziile discuțiilor care ar trebui să aducă “Pacea de la Pașcani”: Convenții individuale pe o perioadă de 3 luni, stația de Epurare preluată de operatorul județean. Primarul e de acord, unii consilieri nu (VIDEO)

Marius Parteni

„Performanțele” echipei de fotbal a municipiului în atenția consilierilor locali

Răzvan Grecu

Specialist trimis de ministrul Niță pentru a inspecta Barajul Lunca Pașcani. Lucrările ar putea fi reluate în primăvară

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site