NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii au votat ieri pentru un audit extern asupra contabilității municipiului

Consilierii locali au aprobat ieri proiectul de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Pantazi prin care acesta solicita servicii de audit contabil. Conform hotărârii, Primăria va achiziționa serviciul de consultanță contabilă în vederea analizării și verificării „legalității, realității și regularității” operațiunilor financiar-contabile, patrimoniu, arierate, etc. pentru exercițiile bugetare ale anilor 2009, 2010, 2011 și primul semestru al anului 2012.

Cu alte cuvinte firma de audit va lua la puricat toți anii în care Grigore Crăciunescu a fost primar al Pașcaniului, iar raportul acesta va fi făcut, probabil, public.

Advertisements

Conform hotărârii, serviciile de audit contabil vor costa aproximativ 15.000 de lei, iar compartimentul de Achiziții Publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pașcani va demara procedurile de achiziție publică a acestor servicii.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

O nouă avarie! Furnizarea apei sistată pe două străzi din Pașcani

Redacția

Documentele din dosarul unei investiții de 25 milioane euro luate la verificat la ordinul primarului Pantazi. Miza este o notă de calcul de 8,6 milioane lei.

Marius Parteni

Dosarul „Perla Neagră” îi pune într-o situație delicată, pe Pantazi și PSD

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site