RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilier PSD: Managerii societăților din subordinea CL sunt direct responsabili de politica tarifară și serviciul prestat

Consilierul PSD Vasile Haldan, prezent ieri seară la Actualitatea Tv, a făcut o serie de declarații acuzatoare la adresa managerilor care conduc societățile din subordinea Consiliului Local și a membrilor Consiliilor de Administrație.

 

El este de părere că vinovați de activitatea lor se fac cei mandatați să le conducă.

  

Declarațile au venit ca urmare a întrebărilor moderatorului pe marginea viitorului pe care îl au aceste societăți și a măsurilor de reorganizare care se impun. “Poţi să-i spui unui om să încerce să facă ceva sau altceva, dar el şi Consiliul de Administraţie iau deciziile. Directorul ia bani pentru asta. Atât administratorul cât şi directorul general sau cel economic trebuie să facă ceva pentru societatea respectivă, pentru că iau bani pentru asta. N-am nicio problemă dacă măresc sau nu salariile. Tot ce mă interesează este să existe performanţă”, a susținut Vasile Haldan, președintele comisiei Economic din cadrul CL.

El a mai susținut că nu este de acord ca managerii să crească prețurile serviciilor publice, pentru a avea banii de salarii. Asta în condițiile în care, cel puțin în cazul EcoSalubritate, majorările de tarife au fost aprobate. ”Nu sunt de acord să-şi crească directorii salariile şi să mărească taxa la populaţie. Asta nu e performanţă. Oraşul nu-i curat şi noi mărim salariile, de exemplu, în cazul Ecsalubritate”, a declarat consilier local Vasile Haldan, în cadrul emisiunii În Obiectiv.

Consilierul local, Vasile Haldan, a mai susținut că la nivelul instituțiilor vizate de verificările comisiilor mandate de legislativul local se impune un audit pentru a se stabili natura unor prejudicii și responsabilitatea deciziilor managerilor.    

Related posts

Şuvoi de ilegalităţi la CJ. Domnilor procurori, haideţi la treabă!

Redacția

Semafoarele din Pașcani sunt tot defecte. Credeți că ar mai trebui repuse în funcțiune sau ar fi mai oportun un sens giratoriu?

Marius Parteni

Ai voie, de fapt, să scoți copilul afară în aceste zile? Expiră ITP-UL? Iată ghidul complet emis de autorităţi

Redacția
Încarcă...