NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Conference League: CFR Cluj a remizat nesperat în Kosovo, FCSB, învinsă după un joc curajos

CFR Cluj a smuls cu şansă un egal cu echipa kosovară FC Ballkani, 1-1 (0-0), joi seara, pe Stadionul „Fadil Vokkri” din Priștina, la debutul său în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League. Tot joi, deși FCSB a arătat un joc curajos, a fost învinsă cu 3-1 de West Ham United, la Londra. Bucureștenii au condus cu 1-0 la pauză.

CFR Cluj a obţinut un egal cu FC Ballkani, 1-1, în Europa Conference League

Yuri Matias (90+1) a salvat-o pe CFR de la un eşec ruşinos în Kosovo, după ce cvasinecunoscuta Ballkani deschisese scorul prin Armend Thaci (65).

Campioana României a acceptat o dominare clară a echipei gazdă, care nu a pus însă în pericol decât rareori poarta lui Scuffet.

Advertisements
  

Echipa antrenată de Dan Petrescu a avut o ocazie foarte bună în min. 9, când Deac a şutat de la 18 metri, însă Frasheri a respins în corner. Roger a ratat şi el o ocazie bună (22), şutând peste poartă de la 7 metri, după un corner. Cvek a expediat un şut de la distanţă (24), prins în doi timpi de portar.

Advertisements

Ballkani nu a creat pericol decât în min.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

“Mişcarea înseamnă viață’’, a VII-a ediție, pe Stadionul Municipal Pașcani. Demonstrație cu câinii Jandarmeriei Române, ateliere de creație și tombolă cu premii

Oana Cordoneanu

S-a dat start competiţiilor la tenis de câmp, în Paşcani

Ema Roman

Juniorii pregătiți de Dan Negri au dat peste adversari puternici la turneul de la Zalău

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site