RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Localitățile Miroslovești și Ciohorăni își dispută zona teritorială

Doua localitati din judetul Iasi au ajuns sa-si dispute o suprafata de teren. Reprezentantii comunelor Miroslovesti si Ciohorani nu s-au inteles asupra delimitarii teritoriale, asta si in vederea reglementarii Legii 165/2013 privind inventarierea suprafetelor de teren.

Autoritatile judetene au discutat ieri cu reprezentantii celor doua comune, insa o decizie finala ar urma sa fie luata abia saptamana viitoare. Unitatile administrativ-teritoriale nu s-au inteles ani la rand cu privire la suprafetele de teren pe care le au, iar acum situatia ar putea fi transata in instanta. “Modul in care vor finaliza cele doua comune inventarierea terenurilor va fi analizat. Practic, delimitarea nu este stabilita, iar ambele autoritati au rezerve in a rezolva situatia bazata pe Legea 165/2013. Am stabilit ca fiecare in parte sa isi spuna punctul de vedere in aceste zile, iar luni se va tine o sedinta a Comisiei de Mediere de la nivelul Prefecturii. Daca nu se va rezolva si pe aceasta cale, cel mai probabil se va actiona in instanta”, a spus prefectul Dan Carlan.

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Fărcăşeni: 85 de adolescenţi şi tineri au primit taina Sfântului Mir

Redacția

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice la Miroslovești. Va fi organizată o tombolă cu premii

Oana Cordoneanu

Copiii de la Ruginoasa au fost mai buni decât cei de la FCSB, Farul Constanța sau „U” Craiova la „Brașov Indoor Cup” 2024

Redacția
Încarcă...