NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Computere noi şi vouchere de vacanţă pentru funcţionarii Primăriei Paşcani

Angajaţii Primăriei Paşcani vor primi în compartimente computere noi menite să le scurteze volumul de muncă. Măsura a fost luată după ce o serie din vechile calculatoare pe care le foloseau au fost casate, iar mare parte din cele care au rămas sunt uzate şi procesează greu.

 Pentru aceste computere, dar şi pentru licenţele aferente,  municipalitatea a alocat suma de 22.200 lei şi aşteaptă oferte.

„Primăria Municipiului Paşcani a publicat pe site o serie de achiziţii pe care urmează să le facem, printre care, câteva computere. Multe din computerele Primăriei au fost date la casat în anii trecuţi, pentru că nu mai făceau faţă. De aceea am pus o achiziţie de 22. 200 lei pentru computere şi  26.600 lei pentru licenţe”, au declarat reprezentanţii Primăriei.

  

Tot pentru funcţionarii din cadrul Primăriei au fost comandate 28 de vouchere de vacanţă care vor fi acordate bugetarilor, conform unei ordonanţe de Guvern.

„Aceste servicii nu sunt plătite de noi. În Primăria Municipiului Paşcani sunt în jur de 300 de angajaţi, iar marea majoritate se va încadra pentru a primi suma maximă, de 1450 lei, pentru că voucherele se acordă în funcţie de orele lucrate. Aşteptăm ca voucherele să ne fie trimise şi să le putem acorda, aşa cum se întâmplă în toate instituţiile publice”, au mai precizat aceştia.

Advertisements

Related posts

Modul de vânzare a locuinţelor ANL a fost modificat. Toate schimbarile aici!

Redacția

Primarul din Târgu Frumos după redeschiderea spitalului:”Vom aduce această unitate medicală la standarde europene”

Marius Parteni

Veste așteptată de pășcăneni: Mâine va fi deschis patinoarul!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site