NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Clubul Moldova Cristești are echipă UNDER 13, înscrisă în competiția organizată de FRF

Bucurie în rândul iubitorilor sportului cu balon rotund din comuna Cristești. Clubul Sportiva Moldova are oficial echipă Under 13 înscrisă în competiția organizată de Federația Română de Fotbal.

 

Pe data de 9 octombrie, echipa de juniori a clubului a fost înscrisă oficial în competiția FRF, ce se desfășoară în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal.

„Pe 9 octombrie 2019, echipa de JUNIORI UNDER 13 al CLUBULUI SPORTIV MOLDOVA CRISTESTI, este OFICIAL înscrisă în competiția organizată de Federația Română de Fotbal împreună cu Asociația Județeană de Fotbal și sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural.
Doresc pe această cale să mulțumesc în mod public Primăriei Cristesti, Consiliului Local Cristesti, sponsorului nostru, Doru Mihăilă și președintelui clubului, profesor Amuhaia Valeriu Ștefan dar și inițiatorului acestui proiect (CS MOLDOVA CRISTEȘTI UNDER 13) consilierului local Harabagiu Gheorghe, cel care se și ocupă de această echipă de copii și juniori. Mult succes!”, se arată pe pagina clubului.

Advertisements
Loading...

Related posts

Călugăru marchează pentru Pașcani în Liga a treia

Redacția

Eveniment marcat cu succes! Cupa Dan Sălceanu – ediția 2017 și-a desemnat câștigătorii

Ema Roman

Campionii de la Qwan Ki Do s-au întors acasă (FOTO/VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site