RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

A intrat în vigoarea hotărârea Consiliului Local care acordă ajutor financiar celor care vor să-și monteze centrale termice! Ultimele modificări au fost publicate (DOC)

 

De astăzi pășcănenii interesați de montarea unei centrale termice în locuințele lor se pot adresa Primăriei municipiului Pașcani, cu solicitări. Asta deoarece pe site-ul municipalității a intrat în vigoare hotărârea aleșilor locali care acordă un ajutor financiar persoanelor care doresc să-și monteze o sursă alternativă de încălzire și îndeplinesc cumulativ mai multe condiții.

  

 

Astfel, pentru a beneficia de ajutorul financiar, solicitantul trebuie să fi fost client al RAGCL în sezonul 2018-2019 și să se fi debranșat după 1 aprilie 2019. Beneficiarul acestui ajutor nu trebuie să aibă datorii la bugetul local și să aibă minim 1.263 de lei pe membru de familie, adică venitul minim net pe țară.

Conform hotărârii, ajutorul financiar va fi cuprins între 2.500 de lei și 3.500 de lei în funcție de câte camere are apartamentul pentru care se solicită acești bani. Astfel pentru o cameră se vor acorda 2.500 de lei, pentru 2 camere se vor da 3.000 de lei, iar pentru 3 camere se prevede un ajutor de 3.500 de lei.

Beneficiarii trebuie să semneze un angajament conform căruia în 30 de zile de la primirea banilor vor aduce la Primărie documente justificative din care să reise că banii au fost cheltuiți în scopul în care au fost dați.

De acest ajutor financiar nu vor beneficia pășcănenii care locuiesc în locuințele sociale și în cele de tip ANL închiriate de la Primărie și nici în cele închiriate de la RAGCL.

Citește Aici hotărârea.

Related posts

Primăria Pașcani a început să planteze copaci pe raza municipiului

Răzvan Grecu

Economia României a crescut cu 4,8% în 2016

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în strada Ștefan cel Mare (parțial) din municipiul Pașcani

Redacția
Încarcă...