NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Clipe emoționante la cursul festiv al claselor a VIII-a de la Școala „Iordache Cantacuzino”

Bucurie printre elevii de la „Iordache Cantacuzino”. Miercuri, 10 iunie, a avut loc cursul festiv de la clasa a VIII-a.  Aproximativ 100 de elevi de la patru clase diferite au absolvit ieri ciclul gimnazial și se pot declara  liceeni.

Ca orice altă festivitate de absolvire  și aceasta a fost deschisă cu imnul Gaudeamus, evenimentul a fost organizat la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, unde au participat părinți și cadre didactice.  

  Au fost trei șefi de promoție, care au avut medii frumoase, și anume:  Miruna Bostan, Ilinca Berenghia și Ștefan Ancuța. Cei trei au primit câte o coroniță cu flori și onoarea de a-și exprima sentimentele în fața tuturor colegilor.

  

 ”Deja nu-mi vine să cred că nu o să vă mai am alături, nici pe dumneavoastră și nici pe colegii mei, pe care nu în ultimul rând trebuie să-i menționez pentru că ei mi-au alcătuit efectiv universul ”, a menționat  Miruna Bostan, clasa a VIII-a A.

Advertisements

 ”Se spune că omul trebuie să-și aleagă, ci nu să-și accepte destinul. Iată că astăzi, spre marea mea surprindere, cel puțin, am onoarea să confirm că fiecare drum nu este în van, ”  a precizat Ilinca Berenghia, clasa a VIII-a D.

 ”Dacă ar fi să caracterizez toți cei opt ani de școală într-un cuvânt, acesta ar fi emoție” ,a concis  Ștefan Ancuța, clasa a VIII-a A.

Advertisements

  După discursurile șefilor de promoție fiecare elev a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul binemeritat.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Învățător înregistrat când țipă și înjură la clasa a II-a. Bărbatul este consilier județean la Iași și nu e la prima abatere

Redacția

Schimbarea ce priveşte toate cadrele didactice: despre ce e vorba!

Redacția

Școala Gimnazială Sirețel caută consilier școlar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site