RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, despre aderarea Republicii Moldova la UE: Abia atunci misiunea noastră va fi împlinită

Premierul Ciucă a participat la Forumul „Moldova-România: Capital Bridges”, ocazie cu care a întărit sprijinul României cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Nicolae Ciuca Foto gov.ro

România continuă să sprijine Republica Moldova în vederea aderării la UE FOTO: GOV.RO

„Vrem să contribuim în continuare la dezvoltarea economică a Republicii Moldova și la implementarea proiectelor care o vor ajuta să intre mai repede în familia Uniunii Europene. Vă spun că atunci când va fi admisă Republica Moldova în UE mă voi bucura la fel de mult ca atunci când a intrat România în familia europeană. Abia atunci misiunea noastră va fi cu adevărat împlinită, iar moldovenii și românii se vor putea bucura împreună de beneficiile statului de membru al UE” , a precizat Nicolae Ciucă.

  

Premierul României a afirmat în cadrul Forumului „Moldova-România: Capital Bridges” că Republica Moldova trebuie să își continue drumul către aderarea la UE, iar România va face tot ce este posibil din punct de vedere tehnic și uman pentru a sprijini efortul țării vecine. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

ONU spune că autoritățile nu sunt pregătite să gestioneze problemele etice legate de AI în școli și cere reglementarea vârstei elevilor care pot utiliza programe de inteligență artificială

Redacția

Crema Justiției, atacuri la adresa Coaliției pe tema pensiilor speciale

Redacția

Surse. CCR a respins sesizările USR privind numirea de către Parlament a lui Bogdan Licu şi a Iuliei Scântei ca judecători ai Curţii Constituţionale

Redacția
Încarcă...