RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu îi invită pe nemți în România: Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase

Premierul Marcel Ciolacu îi invită pe nemți în România pentru a vizita „munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc”.

Premierul bavarez, Markus Söder, și Marcel Ciolacu FOTO: gov.ro

Premierul bavarez, Markus Söder, și Marcel Ciolacu FOTO: gov.ro

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate , ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

  

Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.

„Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță!”, a transmis Ciolacu.

În încheiere, premierul a avut un mesaj pentru premierul bavarez.

„Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

UDMR anunță că noile legi ale educației prevăd un program național dedicat predării limbii române pentru elevii care aparțin minorităților naționale, plus tabere de limba română și schimburi de elevi

Redacția

Incendiu stins la bordul cargoului nuclear rus Sevmorput, un spărgător de gheață. Cauza focului nu e cunoscută încă

Redacția

Lucian Bode, despre negocierile pentru Guvern: Cred că fiecare trebuie să analizeze ce câştigă şi ce pierde şi să îşi relaxeze pretenţiile

Redacția
Încarcă...