RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, despre auditul de la Ministerul de Finanţe: „ Nu e un avertisment către Florin Cîţu. Întotdeauna după alt mandat se face audit”

„E predare-primire. E perfect corect ce a spus domnul Câciu. Nu e un avertisment către Florin Cîţu. Vrem o Românie normală, sau vrem să facem balet, să-i minţim pe români?(…) Eficienţa banului public trebuie să se vadă în nivelul de trai al românilor. Câciu nu vrea să-l bage la puşcărie (n.r. pe Florin Cîţu). La predare-primire fiecare ministru face acest audit, sunt ferm convins, dar e normal. Se face audit în administraţie, când vine alt primar face audit”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri seară, la România TV. 

Preşedintele PSD a vorbit şi despre achiziţiile de echipamente medicale făcute de precedentele Guverne, prin Unifarm sau alte structuri, de la începutul pandemiei de COVID-19, el arătând, în acest context, că aşteaptă ca instituţiile statului să se pronunţe şi să îşi facă datoria. 

„Nu mai poate nimeni să acopere ce a fost acolo, jaful ăla”, a afirmat Ciolacu, în acest context. 

Marcel Ciolacu a susţinut că şi la preluarea funcţiei de prim ministru de către PSD va avea loc un audit.

  

„Auditul îşi va face treaba lui, Curtea de Conturi îşi va face treaba ei, dar din punctul meu de vedere, banii publici au o eficienţă când se simt în economie sau în buzunarul cetăţeanului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Germania vrea să cumpere înapoi tacuri din Elveția pentru a înlocui tancurile Leopard trimise Ucrainei / Elveția deține 230 de tancuri de fabricație germană

Redacția

Jocurile de culise pentru șefia Consiliului European. Ce lideri i-ar lua fața lui Iohannis

Redacția

FOTO Brașov: Elevii de la Școala 2 vor împărți noua sală de sport, care a costat municipalitatea 27 de milioane de lei, cu gimnaştii de la Clubul sportiv Braşovia

Redacția
Încarcă...