NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățenii de pe străzile Norocului și Aleea Bucuriei cer Primăriei condiții civilizate de trai!

Probleme sesizate de locuitorii din suburbia Boșteni. Șefii administrației locale sunt rugați să intervină pentru a le proteja proprietățile.

Vorbim de cei care locuiesc pe strada Norocului, care se intersectează cu Libertății, în dreptul uliței ce duce către cimitir. Apa care se scurge de pe versanții dinspre suburbia Gâștești le inundă curțile, beciurile și le distrug culturile. Oamenii au fost nevoiți să pună mână de la mână după ultima ploaie torențială, pentru a decolmata un șanț.

„Sunt văduvă, am o pensie mică. Am fost nevoită să pun bani cu vecinii să plătim să ne desfunde șanțul. Apa a ajuns și în beci. I-am spus lui Negură de la Primărie, care se ocupă pe aici prin sat să facă ceva și pentru noi că ne ia apa. O zis na, o pâine mai puțină în țară”, susține o femeie, sătulă de promisiunile că i se rezolva problema.

Strada Norocului se prelungește către Aleea Bucuriei. Apa de pe versanți a săpat și a format o groapă adâncă. Oamenii aruncă acum în zona respectivă materiale rezultate de la demolare, în speranța că o vor acoperi.

„Pe strada asta ar fi putut fi atras un proiect european să se realizeze un șanț betonat, un trotuar. Imi este rușine de câte ori am fost la Primărie. La inundații a venit apa mare și aici s-a format această groapă. A fost tras gaz dar până la ultima casă de pe Aleea Bucuriei. Așa fac și când se pietruiește, tot până la ultima casă, mai departe nimic. Ar trebui să se gândească și la noi”, ne spune Foca Vasile.

Am solicitat Biroului de presă din cadrul Primăriei un punct de vedere în acest sens. Ni s-a transmis că cetățenii care au avut probleme au informat Primăria. Pe zona respectivă nu au fost semnalate probleme, dar se va merge la fața locului.

loading...
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Tg. Frumos, în satele Dădești și Costești

Redacția

O „senzație” de a primarului Dumitru Pantazi a făcut ca RAGCL să semneze un contract păgubos cu Tinmar Energy, firmă ce furnizează gaz societății AgroComplex Lunca! Edilul dat de gol de directorul regiei de termoficare după ce a negat că s-ar fi implicat

Răzvan Grecu

Ședința ordinară aferentă lunii martie se va desfășura luni. Iată proiectele

Marius Parteni
Încarcă...