NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi a intrat în campanie pe Instagram! Lacul „Peștișorul” reabilitat prin fonduri europene, minciuna pe care le-o spune puștanilor!

Rețelele de socializare au devenit, în această perioadă premergătoare alegerilor locale, o modalitate de promovare electorală la care apelează politicienii. Dacă în ultimii doi ani primarul Dumitru Pantazi și-a făcut cont de Facebook, pe care postează informații ce țin de campania sa, de câteva zile acesta și-a deschis și cont de Instagram.

Această rețea de socializare este folosită cu precădere de tineri, dar primarului Dumitru Pantazi, pensionar la limită de vârstă și bunic de trei ori, nu i se pare acest lucru un impediment în promovarea imaginii sale. Astfel, cei care folosesc Instagramul au aflat în ultimele zile ce lucrări de infrastructură se fac în Pașcani și cine le supraveghează.

Primarul nu se limitează doar la postări, ci răspunde și la comentariile adresate de tinerii de pe Instagram. La o postare de a sa a fost întrebat când va fi reabilitat lacul Peștișorul, iar Dumitru Pantazi, pentru a câștiga simpatia celor de pe Instagram, a făcut o promisiune, ce nu are suport în realitate, și anume că lacul va fi modernizat pe bani europeni.

„Lacul Peștișorul este cuprins într-un program european, se va face un studiu de fezabilitate și prin fonduri europene se va moderniza”, a promis Dumitru Pantazi unui tânăr internaut.

Doar că nici vorbă de așa ceva. Lacul „Peștișorul” nu se află cuprins în niciun program electoral, în plenul Consiliului Local, Dumitru Pantazi susținând de nenumărate ori că intenționează să concesioneze zona unui investitor, care să-l reabiliteze. Mai mult, atunci când consilierii din opoziție au propus contractare de servicii de proiectare pentru reabilitarea lacului Peștișorul, primarul Dumitru Pantazi și colegii săi din PSD s-au opus.

loading...
Advertisements

Related posts

UNPR Iași a decis: Candidaturi pe liste separate în județ. Candidații pentru Primăria Pașcani și Târgu Frumos vor fi anunțați în martie

Marius Parteni

Vrei să te angajezi la SRI? Condiții și probele de selecție

Redacția

20 milioane lei pentru stațiile de deșeuri de la Ruginoasa și Bălțați

Redacția
Încarcă...