NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

După Pantazi și purtătorul de cuvânt refuză să răspundă întrebărilor jurnaliștilor de la Actualitatea Tv

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani șochează. El a luat astăzi decizia de a nu mai răspunde întrebărilor jurnaliștilor de la Actualitatea Tv, pe motiv că nu i-ar fi reflectate corect punctele de vedere.

 

Nu știm dacă anunțul acestuia vine ca urmare a unui ordin dat de șefii Primăriei.“Nu mai discut cu postul vostru de televiziune”, a spus Cristian Menegon. Reporterii noștri au constatat că nemulțumirea acestuia vine după ultimile articole de presă ce îl vizau pe primarul Dumitru Pantazi. Este vorba despre cele cu referire la afacerea Electro Magnetica și prezența la muncă, mai mult pe Facebook, a edilului.

  

Un alt motiv al acestui anunț poate fi și dorința lui Cristian Menegon, care ocupă și funcția de șef al piețelor, de a nu mai răspunde de relația cu jurnaliștii, exprimată în mai multe situații.

Cât privește articolele de presă la care purtătorul de cuvânt face referire, ele au fost redactate cu indicarea surselor.

Atragem atenția asupra faptului că anunțul lui Menegon nu poate fi pus în aplicare atâta timp cât există, cel puțin verbal, din partea primarului Pantazi o decizie prin care l-a împuternicit pe acesta să discute cu jurnaliștii. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, ne rezervăm dreptul de a apela la rigorile legii.  

Advertisements

Related posts

Elevii unei școli din Pașcani participă la un exercițiu de alarmare în această săptămână

Marius Parteni

Păşcănenii se ceartă din cauza facturilor primite la apă

Ema Roman

Campanie de informare publică pentru stoparea infectării cu coronavirus!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site