RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cerc didactic la Liceul Tehnologic Economic “Nicolae Iorga” Paşcani

Liceul Tehnologic Economic “Nicolae Iorga” Paşcani a organizat astăzi un Cerc Metodic al consilierilor educativi şi directorilor adjuncţi. Peste douăzeci de cadre didactice au participat la activitatea cu titlul “Barometrul reuşitei activităţilor educative extraşcolare”.

 

 

  

Mariana Gurzun, profesor de Limba Română şi consilierul educativ al liceului “Nicolae Iorga” a fost cea care a coordonat evenimentul. Programul a fost unul larg ce s-a desfăşurat pe parcursul a două ore, incluzând o prezentare a activităţilor educative extraşcolare desfăşurate de unitatea de învăţământ, un proiect educativ şi ateliere de lucru.

“La activitate sunt prezenţi reprezentanţii unui număr de 31 de unităţi de învăţământ din municipiul Paşcani şi din zonele arondate. Vom face o trecere în revistă a celor mai importante activităţi din spaţiul formal şi nonformal pe care le-am realizat. Activităţile extraşcolare sunt în prim plan dar şi rolul lor în realizarea legăturii cu domeniul educativ formal”, a declarat Mariana Gurzun, profesor de Limba Română şi consilierul educativ al liceului Nicolae Iorga

În deschiderea cercului didactic a vorbit directorul Gheorghe Spiridon care a prezentat audienţei câţiva dintre pilonii de bază ai liceului pe care îl conduce.

De la activitate nu au lipsit momentele artistice realizate  de către elevii claselor step by step, care au fost îndrumaţi de profesori. Ansamblul folcloric “Ghiocelul”, “Hora Moldovenească”, “Busuioc – floarea iubirii” sunt câteva dintre creaţiile tinerilor care au încântat întreaga audienţă.

Menţionăm că astfel de evenimente au loc periodic, ocazie cu care şcolile din oraş au posibilitatea să facă o retrospectivă a activităţilor desfăşurate la care vor primi feedback din partea colegilor invitaţi.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Zecistele din Pașcani, premiate la sediul Primăriei

Irina Gherasim

Când intră elevii şi liceenii în febra examenelor

Redacția

Expozitie din materiale reciclabile, la Clubul Copiilor

Redacția
Încarcă...