NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cele patru componente ale PIDU-lui au intrat in procedurile de achizitie

Proiectul in valoare de 5,5 milioane de euro de care vor beneficia cetatenii din zona Vale a municipiului Pascani se deruleaza destul de greu. Daca fostul primar, Grigore Craciunescu, preconiza ca lucrarile sa inceapa din primavara acestui an, actualul edil, Dumitru Pantazi, spune ca cel mai probabil, santierele vor fi deschise de la anul.

La ora actuala, sunt finalizate procedurile de achizitie pentru serviciul de audit si publicitate, fiind încheiate contractele cu firmele câstigatoare în urma licitatiei pentru cele patru proiecte: reabilitare Infrastructura Strazi si Pietonal în municipiul Pascani; Reabilitare, modernizare si dotare cu echipamente specifice a Centrului Social în municipiul Pascani; Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii în zona de actiune a municipiului Pascani prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere; Amenajare Parc în municipiul Pascani.

„De altfel, sunt în derulare procedurile de achizitie pentru lucrari de constructie la proiectul Reabilitare Infrastructura Strazi si Pietonal în municipiul Pascani; lucrari de executie pentru proiectul Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii în zona de actiune a municipiului Pascani prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere”, a precizat Mirela Ancuta, purtatorul de cuvant al Primariei Pascani. Aceasta a mai precizat faptul ca inca mai sunt contestatii pe proiect din partea unor firme participante la licitatie.

Advertisements
  

sursa: bzi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Actualul purtător de cuvânt al Primăriei părăsește instituția

Marius Parteni

Șefii județului spun că sunt pregătiți pentru deszăpezirea drumurilor în iarna care urmează

Redacția

Unde vor fi relocați comercianții din piața vale, pe perioada lucrărilor de modernizare?

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site