RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cele patru componente ale PIDU-lui au intrat in procedurile de achizitie

Proiectul in valoare de 5,5 milioane de euro de care vor beneficia cetatenii din zona Vale a municipiului Pascani se deruleaza destul de greu. Daca fostul primar, Grigore Craciunescu, preconiza ca lucrarile sa inceapa din primavara acestui an, actualul edil, Dumitru Pantazi, spune ca cel mai probabil, santierele vor fi deschise de la anul.

La ora actuala, sunt finalizate procedurile de achizitie pentru serviciul de audit si publicitate, fiind încheiate contractele cu firmele câstigatoare în urma licitatiei pentru cele patru proiecte: reabilitare Infrastructura Strazi si Pietonal în municipiul Pascani; Reabilitare, modernizare si dotare cu echipamente specifice a Centrului Social în municipiul Pascani; Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii în zona de actiune a municipiului Pascani prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere; Amenajare Parc în municipiul Pascani.

„De altfel, sunt în derulare procedurile de achizitie pentru lucrari de constructie la proiectul Reabilitare Infrastructura Strazi si Pietonal în municipiul Pascani; lucrari de executie pentru proiectul Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii în zona de actiune a municipiului Pascani prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere”, a precizat Mirela Ancuta, purtatorul de cuvant al Primariei Pascani. Aceasta a mai precizat faptul ca inca mai sunt contestatii pe proiect din partea unor firme participante la licitatie.

  

sursa: bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noul consilier din legislativul păşcănean, Cosmin Ungureanu a depus astăzi jurământul

Ema Roman

Vreme caldă și ploi de vară, în acest weekend

Redacția

Execuția bugetară la 6 luni! Veniturile sunt în parametri normali, investițiile suferă!

Răzvan Grecu
Încarcă...