RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Referendum la Pașcani: 16.427 de votanți pentru demitere, 1.321 cu Băsescu

La referendumul din 29 iulie, 17.910 de pășcăneni s-au prezentat la secțiile de votare pentru a-și exprima opinia în legatură cu demiterea președintelui Traian Băsescu. Dintre aceștia 16.427 (91,72%) au votat în pentru demiterea președintelui, în timp ce 1.321 (0,90%) au votat împotrivă.

Prezența la vot a pășcănenilor a fost de 48,87%, fapt ce dovedește că majoritatea a înțeles cât este de importantă exercitarea dreptului de vot, indiferent de opțiunea fiecăruia. Cea mai mare prezență s-a înregistrat la secția de votare din Boșteni unde au participat la referendum 78,47% dintre persoanele cu drept de vot. Pe locul doi se află secția de votare 237 de la Casa de Cultură unde s-au prezentat peste 75% dintre cei înscriși pe listele de vot, urmată de secția de votare a Școlii Blăgești unde au participat 67.43% dintre votanți.

Prezență de peste 50% s-a înregistrat și la secțiile de votare de la Grădinița din Vatră, la Școala Specială, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Școala Lunca și Școala Sodomeni.

  

VEZI STATISTICA

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Numărătoarea paralelă ACL la Pașcani. Vezi cine a câștigat în municipiu!

Redacția

Alegeri la PSD Pașcani! Iată cine a mai fost invitat la eveniment, din rândul adversarilor politici!

Marius Parteni

Deputatul Movilă:”Toate eforturile făcute pentru autostrada Iași – Tg. Mureș au fost egale cu zero”

Redacția
Încarcă...