NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cel mai iubit medic pediatru ieşean va fi condus astăzi pe ultimul drum. Slujba va fi oficiată în spitalul unde şi-a petrecut mare parte din viaţă

Prietenii, cunoscuţii şi familia lui Marin Burlea vor lua parte luni, 29 octombrie, la slujba de înmormântare a medicului pediatru, decedat vineri, la Institutul de Oncologie.


Potrivit familiei Bulea, slujba de înmormântare va începe la ora 10.30 şi va avea loc în în Amfiteatrul Mare al Spitalului Clinic de Urgenţe pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, acolo unde „şi-a petrecut cea mai mare parte din viaţă“.   „Familia a luat această decizie deoarece foarte mulţi dintre cei care l-au cunoscut doresc să-i aducă un ultim omagiu. Cortegiul funerar va pleca apoi, în jurul orelor 12.30-13.00, spre Cimitirul Eternitatea, unde Prof. Univ. Dr. Marin Burlea va fi înmormântat cu onoruri militare“, a transmis fiica medicului, Anamaria Ciubara.   De sâmbătă, pe holurile spre amfiteatrul unde a fost depus corpul profesorului s-au strâns numeroase coroane de flori.

Profesorul Marin Burlea s-a stins din viaţă în cursul dimineţii de vineri la Institutul Regional de Oncologie. S-a născut în 1949, în comuna Vidra, jud. Ilfov, a absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Iaşi şi a devenit medic după ce a studiat la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, făcând parte din promoţia 1963. A murit vineri, 26 octombrie, la vârsta de 69 de ani. Profesorul Marin Burlea a salvat în cariera sa numeroşi copii subnutriţi, fiind considerat cel mai iubit medic pediatru ieşean.

sursa www.adevarul.ro

Advertisements

Related posts

Curcubeul artelor, la a doua ediție. Vezi câte premii s-au dat (VIDEO)

Ema Roman

Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”

Oana Cordoneanu

Marian Bosianu va fi noul prefect al judeţului Iaşi. Jehac ar putea prelua Finanţele

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site