NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ceaușescu, sub lumina reflectoarelor în Ungaria

La peste trei decenii de la trecerea în neființă a liderului Partidului Comunist din România, Nicolae Ceaușescu, apar asocieri în spațiul public din Ungaria, asemuind imaginea sa cu a unui primar dintr-un oraș de provincia maghiară.

Informațiile au apărut după ce partidele din opoziție s-au aliat și au decis să susțină un candidat unic pentru funcția de premier al Ungariei care să intre în luptă cu actualul prim-ministru, Viktor Orban.

Organizația de Tineret a Fidesz, Fidelitas îl compară pe candidatul opoziției la funcția de premier, Péter Márki-Zay, cu fostul lider al Partidului Comunist Român, Nicolae Ceaușescu.

Prețul gazelor a crescut cu 11% după ce Germania a suspendat procedura de aprobare a gazoductului Nord Stream 2. Europa ar putea avea întreruperi de curent Luptătorul rus de MMA, Akmal Khozhiev, arestat pentru uciderea unui medic, după o ceartă pe tema Covid-19

  

16 Nov, 19:59 | Știri externe

Advertisements

Pfizer permite altor companii să producă medicamentul său împotriva COVID-19

16 Nov, 19:22 | Știri externe

Susținătorii lui Péter Márki-Zay au preluat și distribuit pe rețelele sociale fotografii cu cei doi. Candidatul opoziției este cunoscut în spațiul public pentru opiniile sale conservatoare, însă la bază asemănarea dintre cei doi vine mai mult de la aspectul fizic.

Advertisements

Partidul de opoziție care l-a susținut pe primarul conservator al orașului Hódmezővásárhely după primul tur al primarelor a postat rapid o imagine în care compară Pancho Aréna din Felcsút cu stadionul pe care Ceaușescu l-a construit în orașul său natal Scornicești.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministrul Petrolului din Iran i-a îndemnat pe cetățeni să se îmbrace mai bine pentru a consuma mai puţin gaz cu încălzirea

Redacția

Surpriză mare în Bulgaria, o formațiune nouă anticorupție a câștigat alegerile. Este condusă de doi tineri absolvenți de Harvard: „Bulgaria pornește pe un drum nou”

Redacția

Parchetul din Haiti cere inculparea premierului în cazul asasinării preşedintelui. Ce a dezvăluit ancheta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site