RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce personalități a decorat Iohannis cu prilejul Zilei naționale a României

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat cu ordinul național „Serviciul Credincios” și ordinul „Meritul pentru Învățământ” mai muilte personalități din lumea educației și a științei, cu prilejul Zilei naționale.

Președintele României, Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare a unor personalități civile.

  

„Mulțumesc și vă felicit pe toți! Mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Proveniți din mediul educațional, sanitar și de cercetare și cu ocazia Zilei națioanale am decis să ofer distincțiile persoanelor, respectiv instituțiilor.  În realitate, reprezentați astăzi întregul mediu în care vă desfășurați activitatea. Felicitări dumneavoastră, colegilor și colegelor dumneavoastră, elevilor și elevelor cu care lucrați”, le-a transmis Iohannis celor decorați.

Astfel, în semn de apreciere deosebită pentru excelența de care au dat dovadă în întreaga lor activitate dedicată dezvoltării științei și cercetării, precum și pentru contribuția avută la formarea intelectuală și profesională a tinerelor generații, , Președintele Klaus Iohannis a conferit:

• Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Comandor domnului dr. fiz. Petrovici Mihai, directorul Departamentului de Fizică Hadronică al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”:

• Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler domnului dr.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Emma Răducanu călătorește la Melbourne, dar participarea sa la Australian open este incertă

Redacția

Un studiu israelian afirmă că ivermectina ar putea reduce drastic transmiterea Covid-19

Redacția

George Simion şi cameramanul său, agresivi cu două persoane întâlnite într-o piaţă din Botoşani VIDEO

Redacția
Încarcă...