NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cioloş: „Am spus tot timpul că PNL are tot dreptul să ofere prim-ministrul. Intenţia e să refacem coaliţia”

“La consultările cu preşedintele noi ne-am dus cu o propunere de premier pentru că am văzut că celelalte partide ezită, dar şi acolo am spus, şi preşedintelui i-am spus, că dacă e o propunere de premier – alta decât Florin Cîţu – din partea PNL-ului, noi suntem dispuşi să ne aşezăm la masă şi să discutăm. În lipsa unei astfel de propuneri noi ne asumăm să facem o propunere de premier şi am spus tot timpul public, deci de asta retorica asta ironică, cu să discutăm noi cu PSD şi cu AUR, mă rog, până la urmă e treaba lor dacă vor să o tot repete”, afirmă Cioloş.

“Dacă e să discutăm serios, noi am spus tot timpul că intenţia noastră este să refacem această coaliţie şi am şi explicat la vremea respectivă de ce nu mai putem continua cu Florin Cîţu ca premier. Florin Cîţu e preşedinte al PNL, după cum vedeţi mă întâlnesc cu el, nu e nicio problemă”, a afirmat Dacian Cioloş, marţi seară, la B1 Tv.

El a adăugat că, “dincolo de retorica ironică, important e să vedem cât de serioşi putem fi ca să ne asumăm guvernarea”.

“Prioritatea noastră zero este să încercăm să refacem această coaliţie,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Guvernul Cîţu a dat drumul robinetului cu bani pentru primarii PNL. Edilii PSD, cu de până 13 ori mai puţini bani ca liberalii, USR-iştii, tăiaţi de pe listă

Redacția

Două asociaţii ale magistraţilor cer MAE să acorde 'imediat' vize tuturor judecătorilor şi procurorilor afgani

Redacția

Un bebeluş s-a născut într-o ambulanță! Paramedic: Noi ştiam teorie…

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site