RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Caz șocant pe un câmp de lângă Pașcani: Bătrână bătută, abuzată și tâlhărită în timp ce mergea la o societate să se intereseze de produsele agricole

Clipe de groază pentru o femeie de 87 de ani din satul Topile, comuna Valea Seacă. Astăzi aceasta a fost bătută și tâlhărită de un individ care, la prima vedere, i-a lăsat impresia femeii că vrea să o ajute.

  

Din nefericire, cel în cauză ar fi vrut să o lege cu o sfoară de gât și să o violeze. După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia a mers pe câmpuri până la prima casă unde a cerut ajutor.

Totul s-a întâmplat la orele prânzului. Femeia mergea pe marginea Drumului Județean 208 spre Pașcani, cu gândul de a ajunge la sediul Agrocomplex Lunca, pentru a se interesa de niște produse. Un bărbat care trecea cu o căruță, a întrebat-o unde se duce. Când a aflat că se îndreaptă spre sediul acestei societăți, i-a spus femeii că și el tot acolo merge și i-a propus să se urce în căruță. La intrarea în Pașcani dinspre Valea Seacă, bărbatul a luat-o pe un câmp, pe un drum de țară, pe lângă un depozit al acestei societăți, invocând faptul că știe o scurtătură pentru a ajunge la sediul de pe strada Gării din Pașcani.

În mijlocul câmpului, într-un stufăriș, bărbatul a oprit căruța și i-a spus femeii să coboare. Aici s-au petrecut o serie de fapte inimaginabile. Agresorul a lovit femeia, după care a pus-o să se dezbrace singură. A legat-o ulterior de gât cu o ață și a încercat să o violeze.

“Când a ajuns la noi la poartă prezenta lovituri pe tot corpul. Săraca, nici măcar nu putea respira. Ne-a spus că s-a urcat în căruță cu un bărbat de vreo 40 de ani, care avea în cap o pălărie. Acesta i-ar fi spus că o duce la Pantazi la bază pe o scurtătură. În câmp, acolo la stufăriș, a dat-o jos și a vrut să o batjocorească. Zice că a scăpat cu greu și a luat-o pe câmp. Noi am chemat Poliția care a dus-o la spital”, ne-a povestit cel care anunțat autoritățile.

Înainte de a lăsa în pace femeia, individul i-a sustras suma de 170 de lei. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și îl caută pe autorul faptei, pe baza informațiilor furnizate de bătrână.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Asociaţia Worldstreet cere autorităţilor montarea unei bariere la trecerea peste calea ferată Cozmeşti

Redacția

O piesă de teatru le-a adus amendă 1000 de lei (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lemn tăiat ilegal de un bărbat din comuna Valea Seacă

Teona Gherasim
Încarcă...