RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Care sunt prioritățile PNL în domeniul transporturilor, în noul program de guvernare

Partidul Național Liberal a anunțat mai multe măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, liberalul Alin Nica subliniind că reconstrucţia Ucrainei se va face în principal prin Polonia şi România. 

FOTO Inquam Photos

FOTO Inquam Photos

Partidul Național Liberal a anunțat mai multe măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, în cadrul evenimentului „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, organizat la Palatul Parlamentului de către Comisia de Infrastructură a PNL, prezidată de Alin Nica, Președintele Consiliului Județean Timiș, care a afirmat că reconstrucţia Ucrainei se va face în principal pe două căi importante şi majore: prin Polonia şi România.

  

„De aceea, România, dezvoltându-şi infrastructura de transport şi interconectând această infrastructură pe cale rutieră şi feroviară cu Republica Moldova şi cu Ucraina, are şansa să fie principala zonă din care să pornească acest efort mondial de reconstruire a zonelor devastate de război”, a spus Alin Nica. 

Advertisements
Advertisements

PNL a anunțat în cadrul evenimentului că prioritățile formațiunii în viitorul program de guvernare sunt interconectarea rutieră și feroviară cu Ucraina și Republica Moldova, prin dezvoltarea transportului feroviar, dar și alocarea unor investiții majore în Portul Constanța pentru transformarea sa în principalul hub de intrare și ieșire a mărfurilor în partea de sud-est a Europei. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alexandru Rafila: Pastilele cu iodură de potasiu vor fi distribuite gratuit populaţiei/ Timpul pentru distribuția lor poate fi două-trei săptămâni, dar doar după o informare publică clară

Redacția

Kelemen Hunor: „UDMR nu este parte în rotativă în niciun fel” / Ce spune despre conflictele din Coaliție

Redacția

Raluca Turcan, despre aderarea la Schengen: Niciun argument invocat de Austria nu mai stă în picioare

Redacția
Încarcă...