RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Candidații la Primăria Pașcani vin la Podcastul “De bine, cu Roxana Savin”. Cunoaște oamenii din spatele politicienilor! Primul care a dat curs invitației – Marius Pintilie

 Pe 11 Aprilie, începând cu orele 13, ați putut asculta la Radio News FM, frecvența 89,1 FM un nou episod al podcastului “De bine, cu Roxana Savin”, iar seara puteți și vedea, la orele 20, pe Actualitatea TV, dar și LIVE pe pagina de facebook a postului de televiziune Actualitatea TV.

Invitatul Roxanei Savin este astăzi Marius Pintilie , primarul municipiului Pașcani, membru PNL, afacerist, soț și tată.

“Încercăm să lăsam politica la o parte, deoarece, prin intermediul acestei discuții, ne-am propus ca cei de acasa să îl cunoască pe omul Marius Pintilie, cel din spatele funcției de primar.” – Roxana Ştefana Savin.

Invitații similare au primit viceprimarul Cristian Rățoi și Dumitru Pantazi, președintele P.S.D. Pașcani. Aceștia sunt așteptați la Podcastul “De bine, cu Roxana Savin”, pentru a lasa politica la o parte și a vorbi despre oamenii din spatele politicienilor.  

  

Related posts

Rezultatele primei zile de vot pentru Gala Premiilor Actualitatea TV: Primarul Pantazi pe primul loc la politică, “Fenomenalii” și zecistele de la BAC pe locurile doi la categoriile lor, iar Cătălin Cornea pe primul loc la Afaceri

Răzvan Grecu

De câte scutece are nevoie un nou-născut

Redacția

Spectacol dedicat femeii, la Casa de Cultură Pașcani

Redacția
Încarcă...