NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

De câte scutece are nevoie un nou-născut

Bebelușii trec prin multe scutece umede și murdare în primele săptămâni. Pentru a se pregăti pentru acest fenomen, majoritatea părinților își fac un depozit de scutece Pampers, înainte de sosirea bebelușului. Aceasta poate fi o sarcină copleșitoare, atât pentru părinții cu experiență, cât și pentru părinții care se află în această situație pentru prima dată. Există mulți factori de luat în considerare atunci când faceți provizii, cum ar fi greutatea bebelușului, potrivirea scutecului și finanțele.

Este ușor să vă lăsați purtați de val în timp ce faceți cumpărături pentru bebeluș în pură fericire. Totuși, este esențial să înțelegeți de ce va avea nevoie bebelușul, comparativ cu achiziționarea unei camere pline de scutece Pampers pentru nou-nascuti imediat cum găsiți o ofertă bună.

S-ar putea să vă întrebați: cât de repede cresc bebelușii și depășesc cea mai mică dimensiune Pampers? Ce se întâmplă dacă decideți că un stil este mai bun decât altul și aveți parte de remușcările cumpărătorului? De câte scutece pentru nou-născuți aveți, de fapt, nevoie? Ar trebui să vă aprovizionați și cu scutece mai mari?

Pentru a descoperi răspunsurile și multe altele, citiți mai departe.

  

De câte scutece aveți nevoie?

Sperăm că ați făcut deja alegerea decisivă între scutece Pampers de unică folosință sau scutece de pânză. Dacă nu ați făcut-o, va trebui să vă planificați acest lucru. Pur și simplu nu puteți stoca ceea ce nu ați decis încă să folosiți.

Părinții care au ales să folosească scutece Pampers de unică folosință înțeleg rapid cum un bebeluș poate trece prin aproximativ 3.000 de scutece de unică folosință doar în primul an. Este posibil ca părinții cu experiență să fie deja loiali față de un singur brand, dar pentru părinții noi, există numeroase opțiuni din care pot alege.

Oamenii vor oferi adesea scutece cadou nou-născuților, deși majoritatea nou-născuților iau aproximativ 3 kilograme în prima lună, iar bebelușii născuți cu o greutate mai mare la naștere au tendința de a sări peste această dimensiune a scutecului.

Puteți să cumpărați și să vă faceți stocuri de diferite dimensiuni, dar asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare pentru a le depozita. Dacă spațiul liber este limitat, nu faceți stocuri de mai mult de două dimensiuni simultan sau solicitați, în schimb, carduri cadou.

Pentru a vă aproviziona cu scutece Pampers de unică folosință, rețineți că toți bebelușii sunt diferiți, dimensiunile sunt doar o estimare pentru a vă ajuta să vă pregătiți.

Bebelușii vin în toate formele și dimensiunile și cresc în propriile ritmuri. Ca atare, este greu să stabilim câte scutece va folosi un anumit copil. Am cercetat diverse sugestii de la părinți, greutatea medie a bebelușilor și alți factori pentru a determina un număr sugerat pentru stocare. Vă încurajăm să salvați toate chitanțele, astfel încât să puteți returna sau schimba orice scutece pe care nu le utilizați.

Poți începe oricând de la scutecele mici. Odată ce simțiți că ați găsit costul, brandul și dimensiunea potrivite, mergeți mai departe și cumpărați mai multe – până la un an întreg sau mai multe scutece. Țineți cont de greutatea și rata de creștere a propriului copil atunci când planificați. Nu plătiți niciodată prețul întreg pentru scutece, decât dacă este o urgență.

Rețineți că diferitele branduri pot funcționa mai bine sau mai prost pentru diferiți copii, așa că fiți dispuși să încercați câteva scutece diferite, înainte de a vă decide care sunt cele potrivite pentru dvs. Uneori, un scutec care costă puțin mai mult se potrivește mai bine și funcționează mai bine, ceea ce face să merite banii în plus.

Frecvența schimbărilor de scutece

Ar trebui să schimbați scutecul bebelușului dvs. de fiecare dată când urinează sau au mișcări intestinale sau cel puțin la fiecare 2 până la 3 ore.

Aproximativ 8% dintre părinți declară că schimbarea scutecelor este mai puțin frecventă pentru a-și face consumul mai durabil, potrivit unui sondaj realizat în 2013 de Academia Americană de Pediatrie. Cu toate acestea, a face ca ultimele câteva scutece să dureze puțin mai mult poate duce în cele din urmă la erupții și infecții ale bebelușului.

Advertisements

Related posts

Ascultă prima piesă de Crăciun lansată de Kaira, tânăra artistă din Pașcani (VIDEO)

Redacția

Gala Premiilor de Excelență Actualitatea Tv și-a desemnat câștigătorii (video)

Răzvan Grecu

Care sunt elementele de care trebuie sa tii cont pentru a cumpara cele mai bune tricouri barbati?

Redacția
Încarcă...