NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Campionii din Pașcani! Șase medalii de aur și două de argint, obținute de sportivii de la Long Ho

Șase medalii de aur și două de argint, acesta este palmaresul sportivilor de la clubul Long Ho Pașcani, care au făcut parte din echipa României, la Campionatul Mondial de Qwan Ki Do. Competiția s-a desfășurat în sistem on-line, în perioada 23-24 octombrie 2021

Sportivii care au reprezentat echipa țării noastre s-au pregătit la Roman, de acolo de unde au și intrat în sistem on-line pentru a prezenta execuțiile.

Maria Grigoraș, Simona Grigoraș, Miruna Grigoraș, Violeta Flocea, Daniela Cozma și Iulia Grădinariu, au obținut medalia de aur la această întrecere sportivă. Ele au participat la următoarele probe: centură neagră individual, sincron mixt și grade individual.

Două dintre sportivele din Pașcani au ocupat și locul doi la probele unde au concurat. Vorbim de Daniela Cozma (centură neagră individual) și Violeta Flocea (centura neagră individual).

  

România ocupă locul I pe națiuni după această competiție, la care au participat peste 27 de națiuni. Sportivii români au obținut în total 12 medalii de aur, 7 de argint și 3 de bronz.

O mare implicare în organizarea acestui eveniment l-a avut Primăria Municipiului Roman.

Advertisements

Related posts

Competiție de streetball organizată în Parcul municipal Pașcani

Redacția

Crosul Toamnei la Pașcani, ediția a V a

Redacția

EURO 2020. Austria, prima victorie la un Campionat European de fotbal: 3-1 cu Macedonia de Nord, la Bucureşti

Redacția
Încarcă...