RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep, în semifinalele turneului Transylvania Open, după o victorie categorică: A cedat doar două game-uri

Simona Halep s-a calificat cu uşurinţă în semifinalele turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după ce a învins-o, vineri seara, pe Jaqueline Cristian cu 6-1, 6-1.

Halep (30 ani, 18 WTA) a încheiat în 67 de minute duelul cu tânăra sa conaţională (23 ani, 105 WTA), dominând jocul cu autoritate.

Halep va juca a doua sa semifinală din acest an, după cea de la Stuttgart.

Meciul cu Cristian a avut multe momente frumoase, dar Jaqueline Cristian, o revelaţie la Transylvania Open, după victoriile reuşite contra unor adversare mai bine cotate (slovena Kaja Juvan, australianca Ajla Tomljanovic), a comis prea multe greşeli din dorinţa de a se impune în faţa fostului mondial.

  

Dacă raportul mingilor direct câştigătoarea a fost echilibrat, 7 Halep şi 8 Cristian, la capitolul erori neforţate Simona a totalizat 14, iar Jaqueline 46.

Diferenţe mari au existat şi la procentajele de serviciu, evident, în favoarea fostului lider mondial.

Halep, care a obţinut a doua sa victorie la Cluj-Napoca în faţa unei românce, după 6-1, 6-2 cu Gabriela Ruse,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CSM Kosarom Pașcani și-a aflat adversarii pentru acest sezon. Intră să vezi țintarul și numărul de echipe

Răzvan Grecu

Strategia Naţională pentru Sport. Novak vrea 2 milioane de sportivi în 10 ani și transformarea cluburilor de stat în cluburi private

Redacția

Finanţare pentru susţinerea Clubului Argus Târgu Frumos! Iată competiţiile de top la care vor participa sportivii toamna aceasta

Ema Roman
Încarcă...