RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Campania ” Te – Rox susține Excelența”: Societatea Te Rox Prod va acorda burse elevilor premianți și cu probleme sociale

Inițiativă deosebită a societății Te-Rox Prod din Pașcani, care dorește să premieze elevii cu rezultate deosebite la învățătură, cu o situație materială precară. Ea a fost făcută publică printr-o adresă președintei Comisiei de Cultură, din cadrul Consiliului Local Pașcani. Este vorba despre Carmen Apostol, directorul Liecului Teoretic Miron Costin Pașcani.  

Conform adresei, campania inițiată se numește ”Te-Rox susține excelența”, prin care se are în vedere acordarea unui sprijin elevilor cu performanțe, atât în materiile școlare cât și în alte domenii de activitate, cum ar fi: arta, cultura, știința. Proiectul are în plan inițierea bursei private “Te-Rox Prod “, care se va oferi de două ori pe an.  

Prin acest proiect, managerul Doina Cepalis urmărește promovarea valorilor și performerilor, prin care își propune ca adolescenții să nu-și piardă încrederea în viitor.  

  

Toate dosarele de burse se vor depune la sediul societății Te-Rox Prod SRL din strada Grădiniței, nr. 11. Ele trebuie să conțină diplomele de performanță  de studii, declarație pe proprie răspundere legat de situația materială, dar și o scrisoare de prezentare  etc.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Concurs de cunoaștere a operei lui Ion Creangă (VIDEO)

Redacția

Preșcolarii aglomerează traficul din Iași. Se cere modificarea programului elevilor

Redacția

Școala Gimnazială Heleșteni  a participat la un proiect Erasmus pentru reducerea abandonului școlar

Redacția
Încarcă...