RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Căminul Cultural din Gâștești va trece în administrarea școlii din localitate. Aceeași soartă o vor avea căminele din Blăgești, Boșteni și Lunca

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local ce va avea loc, pe data de 31 martie la Primăria Pașcani, se află un proiect de hotărâre legat de transmiterea imobilului Cămin Cultural Gâștești, din administrarea Consiliului Local Pașcani în cea a Școlii Gâștești.

 

În expunerea de motive a acestui proiect, primarul Dumitru Pantazi a transmis că această clădire este administrată defectuos. Mai mult, edilul șef consideră că în acest spațiu elevii din unitățile de învățământ preuniversitar din Gâștești ar avea la dispoziție un spațiu adecvat desfășurării activităților educaționale și extracurriculare.

  

Mai mult, directoarea Școlii Gâștești, Monica Pleșcan a făcut o cerere către primar prin care solicită luarea în administrare și gestiune a Căminului Cultural ce se află în continuarea Grădiniței cu Program Normal din Localitate. Administrarea Căminului de către școală ar presupune surse de venit extrabugetare, din care unitatea școlară vrea să achiziționeze materiale didactice și jucării pentru Grădiniță. 

Construcția a fost dată în folosință în anul 1983 și are o valoare de 709.553 lei. Aceeași soartă se pare că o vor avea și Căminele Culturale din Blăgești, Boșteni sau chiar cel din Luncă, care urmează a fi modernizat, pentru că nici în aceste locații nu există câte un administrator care să se ocupe de buna funcționare a lor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

 Cheile Bicazului rămân în județul Neamț! Autoritățile din Harghita râvnesc zona de interes turistic

Redacția

Primăria caută veterinari pentru tratarea, sterilizarea şi microciparea maidanezilor (DOC)

Ema Roman

Referendum pentru cedarea stației de epurare către ApaVital Iași și retragerea din ARSACIS după investițiile din bani europeni, propunerile deputatului Rățoi către conducerea Pașcaniului!

Marius Parteni
Încarcă...