RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi propune un curs intensiv de Marketing Online

La Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în zilele de 5 şi 6 martie, antreprenorii au posibilitatea să participe la un curs intensiv de Marketing Online. Cursul are o durată de 12 ore (pe parcursul a două zile, între orele 10.00-16.00).

 

 

  

„Cursul de Marketing Online este ideal pentru cine vrea să creeze, să promoveze sau să urmărească prezenţa online a unei persoane, brand sau companie. Îi va ajuta pe cei cu mai puţină experienţă in marketing online să descopere instrumente şi tehnici eficiente de promovare în mediul online, dar şi pe cei avansaţi să descopere noi modalităţi de a îmbunătăţi şi extinde prezenţa online a site-urilor administrate.” (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

 

Participanţii vor descoperi aplicarea practică a diverselor instrumente de marketing online, de la website-uri şi newsletere la căutări organice şi plătite, la urmărirea şi raportarea rezultatelor. Indiferent dacă cineva este nou în lumea marketingului online sau un profesionist, acum îşi poate consolida cunoştinţele pentru a beneficia de avantajele marketingului online.

 

La finalul cursului, participanţii vor putea să stabilească profilul unui client pentru propria afacere, să optimizeze website-ul SEO şi să îmbunătăţească traficul, să creeze campanii folosind Facebook Ads şi Google AdWords, să realizeze o campanie de e-mail marketing şi să integreze social media în mix-ul de marketing.

  FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

 „Practic, un antreprenor care participă la acest curs şi-ar fundamenta mai bine bugetul necesar unei promovări, putând să-şi stabilească singur direcţia de promovare a companiei. De asemenea, un cursant care lucrează în Marketing sau Comunicare va putea să înţeleagă şi să pună în practică cele mai rapide şi eficiente metode de promovare. La curs pot participa şi studenţii, care vor dobândi noi cunoştinţe extrem de utile pentru o viitoare carieră profesională.” (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi).

 

Pentru mai multe detalii şi înscriere la acest curs, doritorii pot intra pe websiteul Camerei de Comerţ.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Proiectul Erasmus + „Formare europeană pentru tehnica viitorului”, derulat de Colegiul Tehnic CF „Unirea” din Pașcani, a ajuns la final

Redacția

„Integritatea nu are nevoie de reguli”concurs The English Speaking Union, la Colegiul Unirea

Redacția

Protejează-ți mașina! Lucruri care trebuie cunoscute despre furturile din autoturisme

Redacția
Încarcă...