RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Calea Ferată din Moldova dublează numărul de locuri la trenul de Odesa, modernizat la Pașcani

 

Calea Ferată din Moldova a anunțat marți că, la solicitarea călătorilor, se va dubla numărul de locuri la trenul de Odesa, pe toată durata sezonului estival.

  

 

”Î.S. Calea Ferată din Moldova rămâne la dispoziţia tuturor doritorilor de a călători spre litoral, oferind cele mai bune condiţii, inclusiv siguranţă, rapiditate şi evident, confortul de care avem nevoie. Începînd cu prima zi a anotimpului vacanţelor – 1 iunie 2019 – trenul modernizat de pe ruta Chișinău-Odesa circulă zilnic”, se arată într-o postare pe contul oficial de Facebook Calea Ferată din Moldova.

Oficialii CFM precizează faptul că, la solicitarea călătorilor, se va dubla numărul de locuri cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival.

Cafea și răcoritoare, în trenul de Odesa

”Iar pentru a se simţi <ca acasă>, călătorii pot solicita băuturi răcoritoare <de la frigider> sau o cafea <ca la terasă>. Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor, costul biletelor și alte informaţii utile, contactați Biroul de informații al CFM la numărul (022) 833333 sau accesând pagina web http://cfm.md/”, se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Materialul rulant care asigură legătura zilnică Chișinău – Odesa a fost modernizat la Electroputere VFU Pașcani.

sursa www.clubferoviarroman.ro

Related posts

Situaţia statistică a şomajului înregistrat la 31 august 2016

Redacția

Noi criterii pentru calculul polițelor RCA. Prețurile vor fi stabilite în funcție de vechimea mașinii sau data obținerii permisului

Redacția

ANAF scoate la licitație mașini: VW Golf la 120 de euro, Audi A8 la 2.700 euro și altele

Redacția
Încarcă...