NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CA-ul de la Eco Salubritate blocat. Aleșii așteaptă degeaba un răspuns la plângerea angajaților

 

Anchetă ciudată la societatea Eco Salubritate. Angajații care au semnat plângerea împotriva directorului Leonard Ursu au fost puși să completeze o notă de relație sub forma unui chestionar. Măsura este pusă în practică de membrii Consiliului de Administrație, dar o parte din ei și-au pierdut mandatele.

  

 

 

Din data de 25 noiembrie mandatele a cel puțin trei din membrii Consiliului de Administrație au expirat. Este vorba despre Mihai Buhăiescu, care ocupa și funcția de președinte, Bogdan Ciopraga și Ionuț Adrian Popii. Singurii membri ale cărora mandate mai sunt valabile sunt Cezar Târpescu și Brândușa Grigoroaia. Practic în doi membri acest for nu poate funcționa.

  Acesta aspect pare să fi scăpat șefilor Primăriei Pașcani. Când au fost întrebați de consilierul local Constantin Nemțanu care este poziția administrației față de situația reclamată, viceprimarul Gabriela Nedelcu a spus că totul este analizat de membrii CA.

 

Contactat telefonic, Mihai Buhăiescu a admis că nu se mai poate vorbi acum de finalizarea acestei acțiuni atâta timp cât lui și celorlalți doi membri le-au expirat mandatele. Buhăiescu a susținut că semnatarilor li s-au solicitat note de relații, la fel și directorului, pentru a se afla punctele de vedere. Unii dintre angajați și-ar fi exprimat dreptul de a oferi detalii direct în discuție cu membrii Consiliului de Administrație.

 Cum acesta nu mai poate lua decizii acum, plângerea formulată de angajați rămâne în sarcina noilor membri care vor fi stabiliți după etapele de selecție ce ar urma să aibă loc după 12 decembrie 2018.

 

Reamintim faptul că un grup de angajați de la Eco Salubritate a semnat o plângere în care acuză practicile lui Leonard Ursu. Directorul nu ar respecta drepturile angajaților, ia decizii economice neperformante și vorbește urât cu salariații.  

 

 

 

Advertisements

Related posts

Atenție, cad țurțuri! Sunt un adevărat pericol pentru trecători

Oana Cordoneanu

Marcel Vela anunţă că cei care nu poartă mască vor fi amendaţi. Ce spune ministrul despre cuantumul amenzilor

Redacția

Liber la majorarea preţului la apă: comisiile de specialitate ale CL au avizat favorabil delegarea serviciului de apă canal către operatorul ieşean ApaVital

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site