RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BREAKING Turcia spune că ”nu închide” ușa aderării Finlandei și Suediei la NATO

Turcia nu a închis ușa aderării Suediei și Finlandei la NATO, dar dorește negocieri cu aceste țări și reprimarea a ceea ce consideră a fi activități teroriste, în special în Stockholm, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al președintelui Recep Tayyip Erdogan, transmite Reuters.

„Nu închidem ușa. Dar, practic, ridicăm această problemă ca o chestiune de securitate națională pentru Turcia”, a declarat Ibrahim Kalin, care este și principalul consilier al președintelui pe probleme de politică externă, într-un interviu acordat Reuters la Istanbul.

Erdogan i-a surprins pe membrii NATO și pe cele două țări nordice care doresc să devină membre, afirmând vineri că nu este posibil ca Turcia să sprijine extinderea alianței deoarece Finlanda și Suedia sunt „gazdele multor organizații teroriste”.

Orice țară care dorește să adere la Alianța T

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Comedia neagră românească #dogpoopgirl, în cinematografe din 12 oraşe din ţară începând de vineri / Filmul este inspirat de primul caz de ‘online shaming’ din istoria internetului

Redacția

Joe Biden: Trimitem în Ucraina noi echipamente anti-rachetă și de artilerie și armament ofensiv / A fost un summit NATO istoric

Redacția

Cupa Davis: România a egalat situația (2-2 cu Thailanda)

Redacția
Încarcă...