NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bill Clinton mai stă o noapte în spital: Este într-o dispoziţie bună. Și-a petrecut timpul cu familia, uitându-se la fotbal

Fostul preşedinte american Bill Clinton, 75 de ani, va sta o noapte în plus în spitalul din California unde primeşte tratament pentru o infecţie nelegată de COVID-19, a anunţat sâmbătă purtătorul său de cuvânt, Angel Urena, citat de AFP.

Bill Clinton, preşedinte al Statelor Unite din 1993 până în 2001, a fost internat marţi seară cu o infecţie în sânge la UCI Irvine Medical Center de la Universitatea din California, la sud de Los Angeles.

El “va rămâne în spital peste noapte pentru a continua să primească antibiotice intravenoase înainte de externarea programată” duminică, a precizat pe Twitter purtătorul său de cuvânt, citat de Agerpres. “Toţi indicatorii de sănătate evoluează în direcţia cea bună”, a mai spus acesta.

Fostul preşedinte este într-o “dispoziţie bună şi şi-a petrecut timpul cu familia, regăsindu-şi prietenii şi urmărind fotbal”.

  

Potrivit New

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Noile restricții începând de luni. Carantină de noapte, magazinele au program doar până la ora 21, baruri și cluburi închise / Certificat verde COVID pentru acces în instituții / La mall sau restaurant, doar cei vaccinați sau trecuți prin boală

Redacția

Bilanțul pandemiei: 3 decese și 95 de infectări după 31.000 de teste în ultima zi

Redacția

Statul Islamic revendică atacurile comise în weekend împotriva talibanilor din orașul afgan Jalalabad

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site