NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Belșug, cântec și voie bună la târgul de toamnă organizat pe esplanadă (FOTO)

Roadele toamnei au fost expuse spre vânzare, în cadrul unui târg organizat pe esplanada din zona vale. Pășcănenii au avut ocazia să-și umple cămările cu tot felul de bunătăți. Legume proaspete, fructe dulci, produse apicole, de panificație, dulcețuri fel de fel, mustul și vinul, numai bun de pus lângă bucatele alese. Printre bogățiile toamnei s-au numărat și florile, în special crizantemele, care au luat ochii participanților prin explozia lor de culoare.

Toate au fost expuse spre vânzare în cadrul unui nou târg intitulat ”Armonii de toamnă”. Evenimentul a avut loc duminică, 10 octombrie.

Au fost prezenți primarul Marius Pintilie, viceprimarul Cristian Rățoi și Eduard Elefteriu reprezentant Direcția Agricolă Iași.

Oficialii au ţinut să mulţumească tuturor celor prezenţi la deschidere, precum şi comercianţilor şi producătorilor care participă cu produse la târg şi au ţinut să precizeze că produsele expuse şi oferite spre vânzare sunt de origine românească şi, mai mult, autohtonă, proaspete şi de calitate bună. 

  

Totul s-a desfășurat pe acorduri musicale, în special muzică folclorică. De buna dispoziție s-au ocupat membrii formației Trubadurii de la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”, Ansamblul ”Rapsozii Siretului”, soliști vocali, dar și ansambluri de muzică populară din comunele învecinate.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi în parteneriat cu Consiliul Local şi Primăria municipiului Paşcani, G.A.L.,,Siret Moldova” şi G.A.L.,,Codrii Paşcanilor”.

Advertisements

Related posts

Programul autobuzelor R.A.G.C.L. Pașcani de Anul Nou!

Teona Gherasim

Expoziție de pictură – vernisaj și lansare de carte la Casa de Cultură din Pașcani (Foto)

Ema Roman

Concurs de frumusețe în Pașcani. Evenimentul Miss Moldova se apropie cu pași rapizi

Teona Gherasim
Încarcă...