NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrân din comuna A.I. Cuza dispărut în zăvoiul din zona Siretului

 

Un bătrân din comuna A.I.Cuza este dat dispărut odată cu viitura care s-a abătut asupra localității. Vineri, 29 iunie, acesta s-a dus să strângă lemne, dar nu s-a mai întors.

  

Constache Hodorogea în vârstă de 85 de ani a plecat în zăvoiul de la marginea râului Siret. Autoritățile locale, familia și mulți voluntari l-au căutat, însă  fără izbândă. Duminică, 1 iulie, ei au fost nevoiți să oprească căutările, mai ales că nivelul Siretului crescuse și a făcut imposibilă deplasarea oamenilor către acea zonă.

Însă acestea au fost reluate de astăzi. Bătrânul este căutat de 4 polițiști și 5 voluntari. 

La momentul dispariției, acesta purta o pereche de pantaloni sport simpli, de culoare neagru, o cămașă din material textil, de culoare verde cu pătrățele, un pulover de culoare gri, cu nasturi în partea din față, șapcă din material textil, de culoare verde și șlapi cu baretă la spate, de culoare albastru.Semnalmente: înălţime aproximativă 1,80 m, greutate aproximativ 75 de kilograme, păr alb, tuns scurt, ochi albaștri.

 În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea bătrânului.

 Dacă vedeți această persoană sau dețineți informații despre locul în care se află, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați la 112!

 

 Comuna A.I.Cuza a fost extrem de afectată de inundațiile din aceste zile. Siretul amenință în continuare gospodăriile unor localnici. Apele au inundat o mare parte din zăvoi.

Advertisements

Related posts

Ar fi fost mai utilă interzicerea deplasării după ora 18? Părerea unui profesor de sănătate publică

Redacția

Pășcăneni amendați în urma unei acțiuni a polițiștilor

Redacția

Mită de 5.000 de euro pentru o autorizaţie. Bărbatul a fost prins în flagrant!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site