RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bătălia pentru Bahmut s-a transformat într-un „festival al măcelului pentru ruși”, spune un general american de rang înalt

Aproximativ 6.000 de mercenari ai grupului Wagner luptă în orașul Bahmut din estul Ucrainei, a declarat miercuri generalul Mark Milley, șeful Statului Major interarme, în fața legislatorilor americani, potrivit CNN.

„Ei desfășoară operațiuni de luptă chiar acum în Bahmut în principal. Este vorba probabil de aproximativ 6.000 de mercenari reali și poate încă 20 sau 30.000 de recruți pe care îi primesc, dintre care mulți provin din închisori”, a declarat Milley în fața Comisiei pentru forțele armate din Camera Reprezentanților, alături de secretarul american al apărării, Lloyd Austin. „Și ei suferă o cantitate enormă de pierderi în zona Bakhmut; ucrainenii le provoacă o mulțime de morți și distrugeri acestor tipi”.

Bătălia pentru Bakmut s-a transformat într-un „festival al măcelului” pentru ruși, a spus Milley.

„Ucrainenii realizează o apărare de zonă foarte eficientă, care s-a dovedit a fi foarte costisitoare pentru ruși. De aproximativ 20, 21 de zile, rușii nu au făcut niciun fel de progres în Bakmut și în jurul acestuia”, a spus el. „Așadar, este un festival de măcel pentru ruși. Sunt măcelăriți în apropiere de Bakmut, iar ucrainenii au luptat foarte, foarte bine.”

  

Șeful companiei militare private rusești,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fetiță de 13 ani, dată dispărută în Botoșani. Poliția cere ajutorul populației

Redacția

O carte din Egipt, scrisă la începutul creștinismului și considerată una dintre cele mai vechi din lume, ar putea fi vândută la licitație cu peste 2,6 milioane de dolari

Redacția

Discuție Ciucă-Nehammer pe tema Schengen. Ce i-ar fi transmis premierul român cancelarului austriac SURSE

Redacția
Încarcă...