NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat mort în pădure la Tătăruși

Un bărbat din localitatea Ruginoasa și-a găsit sfârșitul într-o pădure din localitatea Tătăruși.

Ion Dinu, în vârstă de 59 de ani se afla împreună cu fiul său la tăiat lemne, luni 15 iulie.I s-a făcut rău, iar fiul său a sunat imediat  la 112. Tânărul a spus oamenilor legii sosiți la fața locului că în timp ce era în pădurea proprietate personală împreună cu tatăl său, acesta a decedat. Cu toate că la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanța Pașcani, bărbatul nu a mai putut fi salvat, s-a constatat doar decesul. La examinarea sumară, oamenii legii nu au identificat urme vizibile de violență pe trupul victimei. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Pașcani, apoi la IML Iași în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca bărbatul să fi făcut un infarct sau accident vascular.

 

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Percheziții ale DNA Suceava la Poliția Rutieră Botoșani. Șeful și aproape toți angajații, suspectați de luare de mită (VIDEO)

Redacția

Paznicul de vânătoare agresat s-a prezentat la IML. Acuzații se apără și declară că au fost amenințați cu pușca (VIDEO)

Marius Parteni

Hoți de stații de mașină căutați de Poliția Pașcani. Unul dintre ei a fugit după ce a dat buletinul agenților care l-au oprit

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site