NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Ruginoasa mort după ce a primit un par în cap de la un tânăr de 15 ani

Un bărbat de 40 ani din satul Dumbrăvița, comuna Ruginoasa, și-a pierdut viața după un conflict cu tânăr de 15 ani. Decesul victimei a survenit astăzi dimineață la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Între cei doi a intervenit un conflict în stradă. Victima l-a lovit inițial pe agresor cu o sticlă în cap, dar a sfârșit după ce a primit un par în cap. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Pașcani l-au transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal. Aici după ce a primit îngrijiri medicale a fost transferat la Iași, unde a decedat în această dimineață.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Incidentul s-a produs ieri seară. Potrivit informațiilor între autorul faptei și victimă a intervenit un conflict verbal, care a degenerat.

Prin apel la 112 o femeie anunțase inițial că fiul ei de 22 ani a fost agresat, dar când oamenii legii au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbatul de 40 ani.

Cercetările procurorilor vor indica motivul pentru care s-a ajuns la acest conflict, cum anume s-au petrecut evenimentele și numărul celor implicați.     

Mai multe persoane au fost ridicate în această după amiază și duse la audieri.     

Advertisements

Related posts

Bătaie pe viaţă şi pe moarte cu cuţitele într-un bar

Redacția

A spart o ușă cu capul pentru că nu i s-a vândut băutură

Redacția

Un bărbat, suspect de COVID-19, găsit spânzurat în Spital

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site