NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bărbat în stare gravă, după ce i-a cazut o creangă în cap

Pădurea i-a venit de hac unui bărbat în vârstă de 61 de ani din Mirosloveşti, cunoscut printre localnici ca fiind un tăietor de lemne experimentat. 

Gheorghe Axinte s-a dus ieri în pădurea din localitatea de baştină, pentru a doborî un salcâm. Neatenţia sa l-a costat însă foarte scump, când o creangă groasă s-a desprins din arbore, căzând exact în capul acestuia.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 11.30. Medicii de pe ambulanţa, deplasată la locul faptei, i-au acordat victimei primul ajutor medical şi chirurgical, transportându-l apoi de urgenţă la Spitalul Municipal Paşcani. Acolo, medicii au constatat că bărbatul, aflat în stare de inconştienţă, prezenta la cap o plagă parietală stângă de 3 cm , hematom perietal stâng, contuzie hemoragică la nivelul ochiului stâng şi totodată un traumatism toracic, respectiv fracturi la nivelul coastelor 6, 7 stângi.

În urma primelor investigaţii, pacientul a fost trimis de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde starea sa este în continuare una foarte gravă. 

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Tânăr leșinat, cel mai probabil de foame, luat de Ambulanță, în zona pieței deal

Ema Roman

Cum ne recuperăm silueta după perioada sărbătorilor

Redacția

Caz ciudat! Externați cu test negativ, după care au fost depistați pozitiv la o distanță de 12 zile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site