NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bărbat în stare gravă, după ce i-a cazut o creangă în cap

Pădurea i-a venit de hac unui bărbat în vârstă de 61 de ani din Mirosloveşti, cunoscut printre localnici ca fiind un tăietor de lemne experimentat. 

Gheorghe Axinte s-a dus ieri în pădurea din localitatea de baştină, pentru a doborî un salcâm. Neatenţia sa l-a costat însă foarte scump, când o creangă groasă s-a desprins din arbore, căzând exact în capul acestuia.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 11.30. Medicii de pe ambulanţa, deplasată la locul faptei, i-au acordat victimei primul ajutor medical şi chirurgical, transportându-l apoi de urgenţă la Spitalul Municipal Paşcani. Acolo, medicii au constatat că bărbatul, aflat în stare de inconştienţă, prezenta la cap o plagă parietală stângă de 3 cm , hematom perietal stâng, contuzie hemoragică la nivelul ochiului stâng şi totodată un traumatism toracic, respectiv fracturi la nivelul coastelor 6, 7 stângi.

În urma primelor investigaţii, pacientul a fost trimis de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde starea sa este în continuare una foarte gravă. 

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Când vine un nou elicoper SMURD la Iaşi? Au trecut patru luni de la tragedie

Redacția

În ce ordine apar simptomele de COVID-19. Iată detaliile pe zile

Redacția

Tătaru: Suntem în apropierea unei perioade în care va trebui să prelungim starea de alertă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site