RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbat aflat în carantină, amendat de două ori în aceeaşi noapte

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, un bărbat dintr-o comună din județ, aflat într-un centru de carantină din municipiul Botoșani, a fost sancționat contravențional de jandarmi de două ori în aceeaşi noapte, de miercuri spre joi.

Prima dată, puțin după miezul nopții, bărbatul în vârstă de 43 de ani a părăsit fără motiv camera în care era cazat și a tulburat liniștea celorlalte persoane carantinate prin strigăte și larmă, fiind amendat cu 1.000 de lei. Mai spre dimineață, la ora 05.15, a părăsit din nou camera fără aprobare, în acest caz fiind amendat cu 700 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite de autoritățile competente în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

Până ieri, 4 iunie, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Botoșani se aflau în carantină instituționalizată 16 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19, iar numărul botoșănenilor aflați în izolare la domiciliu este de 2.857.

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, 796 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19, iar 555 au fost declarate vindecate.

Advertisements
  

ZIARUL EVENIMENTUL

Related posts

VIDEO: Accident spectaculos, cu 6 mașini implicate, filmat într-o intersecție

Redacția

PSD – consultări cu reprezentanţii domeniilor afectate de pandemie

Redacția

Nouă state membre lansează o iniţiativă de reformare a procesului decizional al UE: majoritatea calificată în locul unanimității la vot pentru deciziile de politică externă și de securitate

Redacția
Încarcă...