RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Bâlciul de la Târgu Frumos anulat și anul acesta

Printr-un anunț făcut pe pagina de Facebook, Primăria orașului Târgu Frumos îi informează pe cetățeni că nici în acest an nu se va desfășuta tradiționalul bâlci. Și în 2020 a fost anulat din cauza pandemiei.

”Potrivit dispozițiilor art. 11 din MĂSURILE pentru diminuarea impactului tipului de risc adoptate prin H.G. nr. 636/09.06.2021, act normativ care prelungește starea de alertă pe teritoriul României până la data de 12.07.2021, se prevede că:

”(1) În condiţiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare, se suspendă activitatea târgurilor, bâlciurilor şi a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare”.

Prin urmare, până la data de 11.07.2021, pe raza teritorial – administrativă a orașului Târgu Frumos nu se va putea organiza sărbătoarea tradițională a bâlciului anual”, este anunțul făcut pe pagina de facebook a Primăriei Târgu Frumos.

  

Ultimul bâlci la Târgu Frumos s-a desfășurat pe data de 13 iulie 2019. Târgoveții s-au bucurat de terase cu bucătărie tradițională, concert cu invitați speciali și alte activități.

Related posts

„Micul atlet” la Ziua Manifestărilor Sportive din Târgu Frumos

Redacția

Târgu Frumos: Numerele de telefon de la cabinetele din cadrul Spitalului „Sfântul Ioan”

Redacția

Post de factor poștal distribuitor urban scos la concurs în Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...