NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Bâlciul de la Târgu Frumos anulat și anul acesta

Printr-un anunț făcut pe pagina de Facebook, Primăria orașului Târgu Frumos îi informează pe cetățeni că nici în acest an nu se va desfășuta tradiționalul bâlci. Și în 2020 a fost anulat din cauza pandemiei.

”Potrivit dispozițiilor art. 11 din MĂSURILE pentru diminuarea impactului tipului de risc adoptate prin H.G. nr. 636/09.06.2021, act normativ care prelungește starea de alertă pe teritoriul României până la data de 12.07.2021, se prevede că:

”(1) În condiţiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare, se suspendă activitatea târgurilor, bâlciurilor şi a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare”.

Prin urmare, până la data de 11.07.2021, pe raza teritorial – administrativă a orașului Târgu Frumos nu se va putea organiza sărbătoarea tradițională a bâlciului anual”, este anunțul făcut pe pagina de facebook a Primăriei Târgu Frumos.

  

Ultimul bâlci la Târgu Frumos s-a desfășurat pe data de 13 iulie 2019. Târgoveții s-au bucurat de terase cu bucătărie tradițională, concert cu invitați speciali și alte activități.

Advertisements

Related posts

Lucrări de modernizare a iluminatului public finalizate la Târgu Frumos

Marius Parteni

Locuri de parcare scoase la licitație, la Târgu Frumos

Irina Gherasim

Post scos la concurs în cadrul Spitalului din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...