RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Baie de sânge în Mexic, în timpul arestării lui „El Raton”, unul dintre fiii traficantului de droguri „El Chapo”

Arestarea violentă, joi, la Culiacan, în nord-vestul Mexicului, a unuia dintre fiii celebrului traficant de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman, s-a soldat cu 29 de morți în urma unor schimburi de focuri de armă în mai multe zone ale orașului și chiar la aeroport, unde trei avioane au fost lovite, provocând scene de panică, scrie agenția AFP, citată de boursorama.com.

„Zece soldați (…) și-au pierdut, din păcate, viața în îndeplinirea îndatoririlor lor”, a anunțat vineri secretarul Apărării, Luis Cresencio Sandoval, adăugând că au existat, de asemenea, „19 morți” în rândul presupușilor infractori.

Alți 35 de soldați au fost răniți de gloanțe, în timp ce 21 de persoane au fost arestate în timpul operațiunii, potrivit autorităților.

Un ofițer superior al armatei s-a aflat printre victime, a declarat Sandoval, adăugând că patrula sa a fost atacată după arestarea lui Ovidio Guzman, alias „El Raton” („Șoarecele”).

  

Arestarea presupusului traficant de droguri, acuzat că ar fi condus o facțiune legată de cartelul Sinaloa, fondat în urmă cu patru decenii de tatăl său, a declanșat o reacție violentă, cu vehicule incendiate și focuri de armă în mai multe zone ale orașului și până la aeroportul internațional.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Site-ul ziarului Lumina al BOR a fost spart: Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah

Redacția

Euro Meet: Două medalii de aur pentru David Popovici la 100 și 200 m liber

Redacția

Romsilva va planta aproximativ 3,5 milioane de puieţi forestieri în campania de împăduriri de toamnă

Redacția
Încarcă...