NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Au fost identificați autorii care au furat o mașină din fața unei locuințe, a doua zi de Crăciun

Doi tineri sunt cercetați de polițiști după ce au furat un autoturism, apoi l-au abandonat avariat. Incidentul a avut loc sâmbătă, 26 decembrie. Autorii sunt din Pașcani și au vârsta de 20, respectiv 21 de ani.

”Pe data de 26 decembrie, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la furtul unui autoturism , care se afla parcat în fața locuinței proprietarului, având cheia în contact. La scurt timp a fost depistat autovehiculul care era avariat, în partea din față. În urma continuării cercetării, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, și distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.    

Cei doi autori știau că proprietarul lasă autoturismul cu cheia în contact. Mașina, marca BMW, a fost găsită abandonată, după ce unul dintre tineri a intrat cu ea în gardul unei locuințe din Gâștești.

Advertisements

Related posts

Tânăr de 24 de ani din Ruginoasa, călcat de tren

Oana Cordoneanu

Continuă acțiunile polițiștilor pășcăneni în piețele agroalimentare și târgurile din comunele limitrofe

Redacția

Bărbat din Târgu Frumos, urmărit național și internațional, depistat de către polițiștii ieșeni

Ema Roman
Încarcă...