NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Are nevoie de ajutor financiar! Un copil de 7 ani se luptă cu un cancer în stadiu avansat

La vârsta de doar şapte ani, Cătălin se luptă cu diagnosticul de cancer la rinichi în stadiul IV, familia sa având nevoie de ajutor pentru ca el să îşi poată continua tratamentul necesar. Anul trecut, în urma unor investigaţii medicale, părinţii săi au aflat că suferă de cancer şi au început să caute soluţii în străinătate pentru a-şi putea salva copilul.

După un tratament agresiv şi de durată derulat într-o clinică din Turcia, Cătălin s-a întors acasă, însă pe 10 septembrie, boala a recidivat. Acum, viaţa sa depinde de un tratament foarte costisitor. „Suma este enormă pentru familia noastră, peste 43.000 de euro! Eu sunt mecanic auto şi am salariu 3.000 de lei, iar soţia este casnică. Nu avem efectiv cum să plătim aceşti bani. La început ne descurcam, mai aveam ajutorul părinţilor, avem pământ, păsări şi animale în gospodărie, copii erau mai mici şi parcă nu prea simţeam greutăţile. Dar când am aflat ce înseamnă boala mezinului, am crezut că mă duc şi nu mă mai întorc”, a povestit Nicolai Boicu, tatăl copilului.

Cu ajutorul Asociaţiei „Salvează o inimă”, băiatul a reînceput chimioterapia, iar acum se află în Turcia alături de mama lui. Suma totală de care are însă nevoie pentru a lupta cu un astfel de diagnostic este departe de a fi strânsă. „Orice donaţie făcută în conturile Asociaţiei «Salvează o inimă» înseamnă o nouă şansă la viaţă pentru micul viteaz care a dus deja o bătălie împotriva cancerului. Doar fiind alături de această familie, îi vom oferi copilului speranţa într-un viitor în care îşi poate păstra zâmbetul senin şi îşi va aduce aminte cu bucurie şi recunoştinţă că a fost salvat de la moarte,” a precizat Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă!”

Advertisements

Donaţiile se fac în contul Asociaţiei „Salvează o inimă!”, Cod de înregistrare fiscală: 31015982, cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX, cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001, cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001, cod SWIFT: BTRLRO22, cod BIC: BTRL, Banca Transilvania Botoşani. La detaliile plăţii trebuie specificat numele Cătălin Boicu.

Advertisements
  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Brățara „Butonul Roşu“ va fi livrată de poștași. Cui e destinat serviciul care poate salva vieţi

Redacția

Măturători cu facultate. Pentru că nu-și găsesc de lucru, absolvenții de facultate acceptă și posturi la salubrizare

Redacția

Mașină în flăcări din cauza unui scurtcircuit

Oana Cordoneanu
Încarcă...