RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Apelul unei femei care nu și-a văzut mama de 36 de ani! Aceasta s-ar fi mutat în Pașcani

O femeie în vârstă de 40 de ani a făcut un apel public, pe o rețea de socializare, pentru a-și găsi mama, despre care are informații că s-ar fi mutat în Pașcani. Tatiana Ene, în vârstă de 40 de ani, s-a născut în București, iar părinții au divorțat când ea avea patru ani.

”Mă numesc ENE TATIANA. M-am născut la data de 21.02.1981 în BUCUREȘTI, sector 2. Părinții mei s-au despărțit când aveam eu 4 ani. Mama m-a lăsat de mică în grija tatălui și al bunicii mele. Sunt în căutarea mamei ENE MARIA și de asemenea a surorii mele ENE MIHAELA CRISTINA. Foarte probabil mama sa mutat în PAȘCANI, județul IAȘI. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI mult anunțul meu, poate așa va fi văzut și de familia mea. Mulțumesc foarte mult!”, este mesajul postat pe pagina de facebook- The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Tot pe această pagină, un tânăr își caută familia biologică. Ioan a fost adoptat în Statele Unite ale Americii. La câteva zile de la naștere a fost abandonat în scara blocului G6, de pe strada Izvoarelor din Pașcani. Și el a făcut un apel pentru a-și găsi familia biologică.

Pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României a fost creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, o româncă originară din judeţul Buzău şi stabilită în Irlanda, care și-a căutat frații timp de 26 de ani. În cei șase  ani de existență a paginii, în jurul ei s-a format o veritabilă comunitate.

  

Related posts

Povestea emoționantă a „noii Nadia Comăneci” de la Pașcani, la doar 9 ani! Ștefania Boboc: „Este lucrul pe care îl fac cu dragoste”

Redacția

Răspuns ISU Iași pentru NewsPascani.com, despre explozia de la brutăria din zona vale! (DOC)

Marius Parteni

Noi discuții privind desfășurarea evenimentului ”Caravana filmului românesc” la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...