NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ApaVital și E.ON, în topul reclamațiilor făcute de ieșeni

Sute de sesizari au fost depuse in acest an la sediul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi impotriva firmelor de furnizare a energiei electrice, termoficare sau furnizare apa.

In acest an, tot mai multi ieseni nemultumiti ca au ramas fara apa sau curent electric au depus reclamatii. Numai impotriva E.ON iesenii au depus 120 de sesizari, iar alte cateva zeci impotriva ApaVital si Termo-Service. De la inceputul anului si pana in prezent, au fost depuse mai multe reclamatii ale iesenilor care locuiesc in diverse zone ale orasului, dar si cei din mediul rural.

Majoritatea locatarilor nemultumiti de ApaVital sustin ca din cauza vecinilor rau-platnici, raman fara apa calda. Astfel, desi acestia achita lunar facturile la utilitati, din cauza unor vecini care nu platesc datoriile la ApaVital, furnizorul intrerupe apa in tot blocul. In unele cazuri, sesizarile consumatorilor ieseni au fost analizate de comisarii CJPC, care au constatat ca nu pot sa solutioneze unele cazuri.

  

De exemplu, contractele au fost incheiate intre furnizorul ApaVital si asociatiile de locatari, iar reclamatiile au fost depuse de ieseni care nu au incheiat niciun contract cu furnizorul de apa. De asemenea, iesenii care au ramas fara curent electric au depus sute de sesizari impotriva E.ON. Firma a fost sanctionata de cateva ori in acest an pentru neregulile constatate de comisarii pentru Protectia Consumatorilor.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Cresc alocaţiile pentru sprijin familial

Redacția

Păşcăneanul a cărui grăsime se topeşte văzând cu ochii. A slăbit 30 de kg în 21 de zile

Redacția

Un stabilizator bombă și trei proiectile perforante găsite la Moțca

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site