NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Toate pensiile vor fi plătite înainte de sărbători

Toate pensiile vor fi plătite înainte de sărbători, în perioada 11 – 24 decembrie, informează Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV).

“Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a făcut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii în avans, în perioada 11 – 24 decembrie, prin intermediul CN Poşta Română SA”, se arată într-un comunicat transmis agenţiei Mediafax.

Potrivit sursei citate, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost decalate pentru a se asigura plata tuturor pensiilor înainte de sărbători.

  

“În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie (în cazul celor avizaţi la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor (este vorba de băncile care au încheiate convenţii cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi încasate la aceleaşi date ca în lunile anterioare, până în sărbătorile de iarnă”, precizează MMFPSPV.

În sistemul public de pensii sunt înregistraţi 5.186.000 de beneficiari.

sursa: antena3.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

A murit regele Mihai, ultimul monarh din ţările Europei de Est. Avea 96 de ani

Redacția

Mediatorii pășcăneni vor primi un spațiu în incinta Judecătoriei

Răzvan Grecu

Ninsoarea a început iar la Paşcani! Atenţionare până la orele 14.00

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site