NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital oferă hipoclorit de sodiu asociațiilor de proprietari pentru dezinfectarea scărilor de bloc

ApaVital vine în sprijinul comunității locale și pune la dispoziția asociațiilor de locatari sau de proprietari din județul Iași o cantitate de aproximativ cinci tone de hipoclorit de sodiu, în concentrație de 5%, pentru dezinfectarea pardoselilor, respectiv a intrărilor și a holurilor din scările de bloc.

Substanța va fi disponibilă în bidoane de cinci litri și va fi distribuită la cerere, în limita stocului menționat, transportul către asociațiile de proprietari/locatari fiind asigurat de ApaVital.

Pentru a intra în posesia hipocloritului de sodiu, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari/locatari trebuie să sune la Centrul de contact ApaVital, la numărul 0232.969, să comunice informații privind numărul imobilelor administrate și să lase un număr de telefon de contact.

După preluarea și centralizarea cererilor, reprezentanții ApaVital îi vor contacta pe solicitanți, pentru a le comunica data și ora la care se vor face livrările.

Hipocloritul de sodiu este o substanță pe bază de clor și sodiu, utilizată ca agent în procesul de tratare a apei potabile și industriale. Concentrația în care este livrată substanța nu implică luarea unor măsuri speciale de protecție, însă recomandăm evitarea contactului cu ochii sau ingerarea acesteia. 

loading...
Advertisements

Related posts

Pe hârtie suntem pregătiți: exercițiu de alarmare publică la Pașcani

Oana Cordoneanu

Primăria reia negocierile pentru achiziția Palatului Cantacuzino-Brătianu. Moștenitorii vor depune oferta peste două săptămâni!

Răzvan Grecu

Libertate de exprimare cu țârâita! Consilierii au dreptul la 3 minute să vorbească despre problemele cetățenilor

Marius Parteni
Încarcă...